Lediga jobb

Anläggare/Rörläggare till Nykvarnsbostäder


Vi söker dig som vill bli vår nya kollega.

Som anläggare/rörläggare hos oss tillhör du vår Driftavdelning som idag består av 14 personer och vi ansvarar för drift och underhåll av park, gata, vatten och avlopp samt kultur- och fritidsanläggningar.

Uppdragsgivare: Nykvarnsbostäder

Ort: Nykvarn

Omfattning: Provanställning 6 månader

Arbetsbeskrivning:
Dagligen utföra drift och underhåll av gator och vägar.

Dina arbetsuppgifter innefattar drift och underhåll av gator och vägar under hela året, både sommar och vinter samt drift och underhåll av VA-nät, vatten, avlopp och dagvatten.

Beredskap ingår i tjänsten

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har lång erfarenhet av dessa arbetsuppgifter, främst inom vatten och avlopp. Service är naturligt för dig då du dagligen träffar våra kunder (både interna och externa). Eget driv och att vara lösningsfokuserad är andra viktiga egenskaper i rollen. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt arbeta med digitala verktyg . Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

Meriter:
Förarbevis för hjullastare och kunskaper inom Gatuförvaltning
Förarbevis för lastbil (YKB)
Teknisk utbildning inom drift/förvaltning av gator och vägar eller vatten & avlopp

Nykvarnsbostäder är tillsammans med kommunen med och bygger och utvecklar Nykvarns kommun. Kommunen växer snabbt och där vi är en av kommunens viktigaste aktörer som bidrar till att det finns bostäder, skolor, förskolor, vägar, avlopp, mm.

Vår värdegrund SARA ”service, ansvar, respekt och arbetsglädje” är med oss varje dag och vi ser också att du är en lagspelare, och att du är flexibel, öppen och lyhörd.

Sista ansökningsdag: 2020-11-27

Nykvarnsbostäder är ett kommunalt bostadsbolag med ca 550 hyreslägenheter, vi sköter även drift och underhåll av verksamhetslokalerna i Nykvarns kommun.
Driftavdelningen ansvarar för drift och service av park, gata, vatten och avlopp åt kommunen och bolagets egna fastighetsbestånd. På Nykvarnsbostäder är vi idag 39 personer.
Vi vill ha friska och glada medarbetare så vi har bra förmåner med bl a rikskort, friskvårdbidrag, 1 h betald friskvård i veckan, företagshälsovård, 1 extra ledig dag/år, vaccinationer samt förmånsportal.

Har du frågor är du välkommen att mejla tanja.forsstrom@nybo.se
Din ansökan med löneanspråk skickar du till anstallning@nybo.se


AB Nykvarnsbostäder, Norra Stationvägen 26, 155 33 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50,  E-post info@nybo.se