Nybo
Nykvarns kommun

Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2017-01-17
  Nybo och Hyresgästföreningen har kommit överens om ny hyresnivå för 2017.
  Hyresnivån höjs med 0.9% från den 1 maj 2017. För en bostad med en månadshyra om 8 000 kronor motsvarar det 72 kronors höjning per månad.
  Läs mer
 • 2017-01-17
  Senaste NyboNytt

  Här är senaste NyboNytt.PDF (pdf, 12.3 MB)
  Läs mer
 • 2016-12-09
  Räcken på uteplatserna
  Uteplatserna/altanerna på bottenvåningarna på Järnavägen 10-14 samt Skogsvägen 1B ska förses med räcken. Arbetena som skulle ha startats under vecka 49 beräknas p.g.a försenade leveranser starta onsdagen den 14 december och pågå i ungefär två veckor. Notera att det ska vara fritt från föremål en meter från ytterkanterna för att ge fritt utrymme för arbetena.
  Läs mer
 • 2016-11-29
  Janette Jardefalk ny vd för AB Nykvarnsbostäder
  Nu är det klart att det blir Janette Jardefalk som tar över som vd för AB Nykvarnsbostäder, Nybo.Janette Jardefalk kommer närmast från Telge Bostäder AB där hon senast har jobbat som verksamhetsutvecklingschef. Hon har en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och har bland annat arbetat med förvaltning, utveckling och nyproduktion.- Janette kommer att vara en stor tillgång i den framtida utvecklingen av Nykvarnsbostäder både vad när det gäller kunder och personal, säger Runar Andersson, styrelseordförande i Nybo.Att Janette Jardefalk kommer från ett större bolag och nu går till en mindre verksamhet ser hon som något positivt.- Jag tycker att det är roligt och spännande att få komma hem, jag är uppvuxen i Nykvarn. Nybo är ett ungt bolag och det är superkul att få jobba nära, det är ju både bostäder och kommunal förvaltning. Det kommer att bli en kombination av strategiskt arbete men även en daglig närhet till personal och kunder, säger Janette Jardefalk.Janette Jardefalk kommer att tillträda tjänsten under våren.
  Läs mer
 • 2016-11-25
  Uppskattade granar på plats
  Nu har Nybos gatu- och parkavdelning fått upp alla julgranar i bostadsområden och rondeller. Personalen har fått ta emot mycket uppskattning, både från hyresgäster och allmänhet för insatsen. Ett litet problem återstår med granen i rondellen vid Mörbyinfarten. Där har elen till belysningen inte slagits på. Trafikverket, som äger frågan, är underrättade och förhoppningsvis slås strömmen på snart, så att även den granen lyser upp sin omgivning.
  Läs mer
 • 2016-11-21
  Grävt för julgran
  Den som har noterat att det har grävts med grävmaskiner på lite olika platser i anslutning till Nybos bostadsområden har kanske undrat vad som är på gång. Det är arbeten med att gräva och dra el för fundament för julgranar och belysning. Till jul ska det lysa vackert från julgranar både här och där!
  Läs mer
 • 2016-11-21
  Storstädning i tvättstugorna
  Lokalvårdsenheten har påbörjat en storstädning i Nybos tvättstugor inför julen. Samtidigt har man också inlett fönsterputsning i alla trapphus.
  Läs mer
 • 2016-11-14
  Snöröjningen börjar
  I början av den gångna veckan kom så den första snön. Nybo anlitar från i år nya entreprenörer för snöröjning, och vissa inkörningsproblem uppstod. Dessbättre kom inga oöverstigliga mängder snö, så nu har rutinerna setts över inför kommande snöfall. Gata och park kommer framöver att sanda och varnar för att det fortfarande kan vara halt på gångvägar och trottoarer. Även om det förutspås bli plusgrader framöver kan det bildas isfläckar under nätterna.
  Läs mer
 • 2016-11-02
  Telefonväxeln stänger tidigare.

  På fredag den 4/11 stänger Nybo:s telefonväxel kl: 13:00.
  Vid akuta ärenden, såsom vattenläcka eller strömlös lägenhet ring Fastighetsjouren. Tel 08-551 512 55

  Läs mer
 • 2016-10-28
  Torkrum på Maskinförarevägen
  På Maskinförarevägen 52-60 kommer under vecka 44 ett nytt torkskåp att installeras. Det ligger i ett tidigare fastighetsskötarförråd i anslutning till sophuset. En bokningslista sätts upp i rummet och det är tillgängligt med befintliga nycklar. Berörda lägenheter får meddelande i brevlådan när torkskåpet är klart att tas i bruk.
  Läs mer
AB Nykvarnsbostäder, Mikael Wincklers väg 9, 155 30 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se