Nybo
Nykvarns kommun

Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2018-08-31
  Renovering i Taxinge
  Nu ska portarna på Taxinge slott bytas ut, både vid entrén och på baksidan. De specialbeställda portarna har dock lång leveranstid och bytet sker först senare i höst. Även för Taxinge förskola Nygården är det renovering på gång. Där har en del fönster och altandörrar dömts ut och ska nu bytas.
  Läs mer
 • 2018-08-31
  Hissbyte på Turingeskolan
  Hissen på Turingeskolan har gjort sitt och ska bytas ut. Den fungerar visserligen fortfarande men dess ålder gör att det inte längre går att få tag på reservdelar, därav bytet. Den nya hissen är nu beställd och ska installeras senare under hösten. 
  Läs mer
 • 2018-08-31
  Arborister i farten
  Tillsammans med trädvårdsspecialister, så kallade arborister, ser parkavdelningen nu över träden runt om i kommunen. Vissa av träden behöver gallras ur för att kunna växa bättre, medan andra beskärs för att säkerställa säkerhet och framkomlighet. 
  Läs mer
 • 2018-08-27
  Teracom säljer till Zitius
  Teracom säljer samtliga kundavtal inom området kommunikationsoperatörstjänster till Zitius, ett helägt bolag av Telia, och lämnar därmed KO-marknaden.

  Du som bor i ett hus som ägs av Nykvarnsbostäder kommer därför att få Zitius som kommunikationsoperatör under andra hälften av 2018.

  Övergången innebär inga förändringar för dig som hyresgäst. Du behöver inte skriva på något nytt avtal eller göra några nya val.

  När Teracoms verksamheter går över till Zitius kommer våra hyresgäster att få mer information och uppgifter om Zitius kundportal.


  Läs mer
 • 2018-08-21
  Nykvarnsbostäder söker nya medarbetare.
   Läs mer under länken till höger "Lediga Jobb" 
  Läs mer
 • 2018-07-23
  Vajande regnbågsflaggor för mångfald
  Både Nybo och Nykvarns kommun värnar om mångfald och människors lika värde. Därför hissas i dag regnbågsflaggor på ett 20-tal platser runt om i kommunen; vid både skolor, förskolor, äldreboenden, kommunhus och i våra bostadsområden. Flaggorna kommer sedan att vara på plats i tre veckor framåt, och då alltså även under Stockholm Pride som startar på fredag. – Vi vill på det här sättet markera att Nykvarns kommun står för alla människors lika värde. Alla ska känna sig lika mycket värda och välkomna, oavsett sexuell läggning, könsidentitet, kön, ålder, etnicitet, funktionsnedsättningar, religion eller liknande, förklarar Janette Jardefalk, vd för Nybo, som sköter kommunens fastigheter. För att uppmärksamma vikten av mångfald ytterligare har Nykvarnsbostäder även tagit fram speciella regnbågs-tröjor åt medarbetarna, med texten ”för allas lika värde”.
  Läs mer
 • 2018-06-20
  Öppettider i sommar
  Större delen av sommar kan du nå oss på Nykvarnsbostäder på våra ordinarie besöks- och öppettider. I mitten av juli, vecka 29 och 30, blir det dock vissa begränsningar. Då når du oss klockan 9–12, måndag–fredag. Om du ringer på eftermiddagen under denna period besvaras samtalet av kommunen och vidarekopplas om möjligt till personal hos oss som är i tjänst.
  Läs mer
 • 2018-06-20
  Felanmälan i semestertider
  Semestertider innebär som bekant även begränsad personalstyrka. Vid felanmälningar nu under sommaren prioriteras därför akuta ärenden. Vi hoppas att ni som anmäler sådant av mindre brådskande karaktär har överseende med att det tar lite längre tid än vanligt att åtgärda
  Läs mer
 • 2018-06-20
  Trevlig sommar!
  Nu i semestertider blir det glesare med nyheter här på webben. Vi passar därför på att önska er alla en riktigt härlig sommar och fin ledighet! I slutet av augusti är vi tillbaka med nyhetsrapporteringen igen.
  (Information om eventuella akuta händelser kommer dock att dyka upp här på webben även under sommaren.)

  Läs mer
 • 2018-06-14
  Nytt nummer av Nybo Nytt
  Håll utkik i brevlådan nästa vecka. Då levereras nämligen ett färskt nummer av Nybo Nytt innehållande artiklar och annan nyttig information för dig som är hyresgäst. I det här numret har du även chans att vinna en glass!
  Läs mer
AB Nykvarnsbostäder, Mikael Wincklers väg 9, 155 30 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se