Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2019-12-12
  Brand i tvättstuga, Åshöjdsvägen.
  Information till boende på Åshöjdsvägen 9-15Idag (12 dec) har det brunnit i tvättstugan i er byggnad. Orsaken till branden är okänd tills utredning har utförts, men den beror med största sannolikhet på ett elfel. Branden är helt släckt nu, så ingen fara föreligger.I branden skadades TV- och bredbandsutrustningen. Vi har beställt åtgärd för att återställa driften, men för närvarande finns ingen uppkoppling i bostäderna. För hoppningsvis är det avhjälpt inom kort, men vi kan inte i nuläget utlova någon bestämd tidpunkt.Kontakta Nybo om ni upplever något obehag efter branden eller om ni har frågor av annat slag.Nybos hemsida kommer att uppdateras med information i ärendet.
  Vi beklagar olägenheten
  Vänliga hälsningarNybo


  Läs mer
 • 2019-12-09
  Lediga jobb, ny medarbetare sökes
  Ny medarbetare sökes med spetskompetens inom Kommunaltekniska anläggningar.
  Läs mer
 • 2019-11-21
  Julgranarna snart på plats
  Advent är inom räckhåll och granarna står i dagarna redo i våra bostadsområden. Inom kort kommer även kommunens tre stora granar att vara på plats, och belysningen tänds sedan under fredagen före första advent.
  Läs mer
 • 2019-11-21
  Nu förbereds skridskobanorna
  Skridskosäsongen dröjer förmodligen ytterligare en tid, men förberedelserna är redan i full gång. Parkavdelningen ser nu till att kommunens bollplaner rensas från ogräs och får bra ytskikt så att de är klara för spolning så snart temperaturen tillåter.
  Läs mer
 • 2019-11-14
  Namnbyte på gång
  Parkeringsföretaget Q-park byter nu namn till Aimo Park. Det är ett företagsköp som ligger bakom namnbytet, sedan japanska Sumitomo Corporation har förvärvat Q-park. Totalt är det över 6 000 anläggningar i Sverige som berörs, och förhoppningen är att alla anläggningar ska vara omskyltade senast i september 2020.
  Läs mer
 • 2019-11-14
  Bävrar på trädjakt
  På flera håll i kommunen mumsar bävrar i sig av träden. För att behålla grönskan kring Järndammen, nedanför herrgården, placerar parkavdelningen nu därför ut speciella bäverskydd.
  Läs mer
 • 2019-11-14
  Nya planteringar
  Nu rustar parkavdelningen inför kommande säsong genom att plantera buskar, träd och perenner. Bland annat planteras i Stålbruksparken, eller Engelska parken som den också kallas. Dessutom planteras sju nya träd framför Furuborgskolan.
  Läs mer
 • 2019-11-01
  Dags för lövupptagning
  Nu har parkavdelningen fullt upp med att ta bort alla löv som täcker marken runt om i våra bostadsområden och på övriga platser i kommunen. Arbetet pågår tills det är slutfört, eller så länge vädret tillåter.
  Läs mer
 • 2019-10-26
  Passa på att tycka till  
  Hittills har 44.1 procent av våra hyresgäster svarat på Aktiv Bo-undersökningen som vi delade ut i slutet av september. Kanske hör du till dem som ännu inte hunnit svara. Då hoppas vi att även du vill ta dig tid att komma med synpunkter, ris och ros. Att så många som möjligt svarar på enkäten är viktigt för oss på Nybo, och vi ser fram emot ditt svar.
  Läs mer
 • 2019-10-26
  Höstsysslor på Gata Parkavdelningen

  Bryggorna tas upp Nu är det slutbadat för i år, i alla fall från bryggorna vid våra allmänna bad. I veckan har park/gata-avdelningen tagit upp bryggorna för säsongen, men till våren placeras de självklart ut igen – precis som vanligt.Dags att ta bort löven Marken täcks nu av mängder av löv runt om i kommunen, och det är dags för parkavdelningen att ta upp massorna. Denna höst går det förhoppningsvis extra bra, avdelningen har nämligen hyrt en helt ny maskin för ändamålet.Ny plantering på Dammköksvägen Parkavdelningen har nu fixat till en ny plantering, på Dammköksvägen bakom Turingeskolan. 700 småplantor har satts i jorden, liksom ett antal buskar.
  Läs mer

AB Nykvarnsbostäder, Norra Stationvägen 26, 155 33 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se