Nyhetsarkiv- äldre nyheter


 • Fönsterputsning trapphus
  Lokalvårdsavdelningen fixar lite extra i alla våra trappuppgångar. Samtliga fönster och entrédörrar ska putsas.
  Arbetet kommer att utföras under vecka 23 och 24.

  Läs mer

 • Information om radonmätning
  Under veckan som gått har mätutrustningen för radon hämtats in hos er på Åshöjdsvägen. Tack för att ni har bidragit till att det har fungerat så bra.
  Läs mer

 • Ordinarie öppettider
  Från och med måndag den 4 maj kommer vi återgå till ordinarie öppettider. Det betyder att du både kan ringa och besöka oss under kontorstid, måndag till torsdag 07:00-16:00 och fredag 07:00-15:00
  Välkommen!

  Läs mer

 • Fjärrvärmeutbyggnad påverkar trafiken
  Fjärrvärmenätet håller på att byggas ut i Nykvarn. Det påverkar trafiken under sommarhalvåret.Läs mer härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  Läs mer

 • Dags att lämna trädgårdsavfall
  För dig som har vinterröjt i trädgården finns det chans att lämna trädgårdsavfall till gatukontoret den 18 och 25 april.
  Läs mer

 • Radonmätning i hyreslägenheter
  Radon i bostäder kan komma från olika källor, till exempel marken under och runt om huset, byggnadsmaterialet och vattnet som används i hushållet.
  Läs mer

 • En del av Nybo
  Varje vardag klockan 7.00 samlas driften för gata/park för att planera dagen. Under en tid har sandupptagning leget på schemat. Ibland behöver gruppen styra om då det uppkommer vattenläckor, nedfallna träd eller annat akut i den yttre miljön av Nykvarn. Nu kommer en ny fas för delar av gruppen med plantering, vattning och gräsklippning.
  Läs mer

 • Återställning Gammeltorpsvägen 1
  Det har utförts markarbete med dränering av grund kring husen på Gammeltorpsvägen 1. Återställning av mark och vägar kommer att påbörjas i slutet av april.
  Läs mer

 • Nya lägenheter i Brokvarn
  Nu planeras nya bostäder i Brokvarn. Det blir tvåvåningshus med totalt cirka 30 lägenheter varav merparten kommer att vara 2:or och 3:or.
  Markarbetet planeras starta redan till hösten, och om allt går enligt planerna kan de nya hyresgästerna sedan flytta in senast sommaren 2021.

  Läs mer

 • Dags att sopa parkeringen
  Våren är här och inom kort påbörjar gata- parkavdelningen årets sandupptagning runt om i kommunen.
  Ni som har egna parkeringsplatser ansvarar dock precis som tidigare år själva för att sopa just där. Passa på att sopa ut sanden från rutan redan nu så tar vi på Nybo hand om resten.

  Läs mer

AB Nykvarnsbostäder, Norra Stationvägen 26, 155 33 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50,  E-post info@nybo.se