Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2020-04-17
  En del av Nybo
  Varje vardag klockan 7.00 samlas driften för gata/park för att planera dagen. Under en tid har sandupptagning leget på schemat. Ibland behöver gruppen styra om då det uppkommer vattenläckor, nedfallna träd eller annat akut i den yttre miljön av Nykvarn. Nu kommer en ny fas för delar av gruppen med plantering, vattning och gräsklippning.
  Läs mer
 • 2020-04-17
  Återställning Gammeltorpsvägen 1
  Det har utförts markarbete med dränering av grund kring husen på Gammeltorpsvägen 1. Återställning av mark och vägar kommer att påbörjas i slutet av april.
  Läs mer
 • 2020-03-30
  Nya lägenheter i Brokvarn
  Nu planeras nya bostäder i Brokvarn. Det blir tvåvåningshus med totalt cirka 30 lägenheter varav merparten kommer att vara 2:or och 3:or.
  Markarbetet planeras starta redan till hösten, och om allt går enligt planerna kan de nya hyresgästerna sedan flytta in senast sommaren 2021.

  Läs mer
 • 2020-03-30
  Dags att sopa parkeringen
  Våren är här och inom kort påbörjar gata- parkavdelningen årets sandupptagning runt om i kommunen.
  Ni som har egna parkeringsplatser ansvarar dock precis som tidigare år själva för att sopa just där. Passa på att sopa ut sanden från rutan redan nu så tar vi på Nybo hand om resten.

  Läs mer
 • 2020-03-24
  Lediga jobb, Lokalvårdare sökes.
  Ny medarbetare sökes till tjänsten Lokalvårdare. 
  Läs mer
 • 2020-03-17
  Coronaviruset och eventuell smittspridning
  Med anledning av Coronaviruset och eventuell smittspridning, inför Nykvarnsbostäder en del restriktioner samtidigt som vi ber om din hjälp.
  Läs mer
 • 2020-03-11
  Trädfällning skyddar VA-ledningar
  Just nu fäller Nybos parkavdelning träd som växer ovanför VA-ledningarna i Nibbleområdet samt i Fjälla Hage. Detta för att undvika att rötterna växer in i avloppssystemet, vilket leder till kostsamma åtgärder i form av rotbeskärningar.
  Läs mer
 • 2020-03-10
  Lediga jobb, nya medarbetare sökes
  Nya medarbetare sökes till tjänsterna Förvaltare och EkonomichefVi vill förstärka vårt team med ytterligare personal.
  Vi söker nu en förvaltare som drivs av att utveckla och underhålla fastigheter på ett långsiktigt och hållbart sätt.
  Vi söker även en ekonomichef. En erfaren ledare med strategisk höjd, ett drivet och lyhört ledarskap med förmågan att axla ansvaret för att vidareutveckla Nykvarnsbostäder ekonomifunktionLäs mer häröppnas i nytt fönster eller under rubriken "Lediga jobb" till höger.
  Läs mer
 • 2020-03-09
  Spola i kranarna på Åshöjdsvägen och Dahlbergsväg
  Efter avstängningen av vatten på Åshöjdsvägen 1-58 och Dahlbergsväg 2-8 kan vattnet vara missfärgat etc. Vi vill att ni spolar i alla kranarna i några minuter innan ni börjar använda vattnet eller dricka det.
  Läs mer
 • 2020-02-21
  Extra städning på sportlovet
  När kommunens elever har lov brukar Nybos lokalvårdsavdelning passa på att storstäda i skolorna. Nu under sportlovet är det dags för storstädning och extra golvvård på Lillhagaskolan. Även Furuborgskolan får lite extra omsorg under ledigheten.
  Läs mer

AB Nykvarnsbostäder, Norra Stationvägen 26, 155 33 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se